Partide de sex prelungite


Nereusita unui act sexual este una din cele mai frecvente temeri ale barbatilor. A nu fi capabil de un act sexual complet, sau suficient de lung sperie pe orice barbat. Un singur esec este suficient pentru a afecta considerabil stima de sine.

Cati dintre barbati nu doresc sa vada satisfactia deplina pe chipul partenerelor, dar termina partida cand acestea abia s-au incalzit? Chiar daca si-ar dori, nu pot da intotdeauna vina pe ele.

Exista multe tehnici si game de produse care ajuta in prevenirea ejacularii premature, dar in esenta, daca actul sexual se termina prea repede, este un motiv pentru aceasta: stresul, emotiile, graba, lipsa de experienta.

Depasirea acestei probleme este mult mai simpla decat s-ar crede si tine foarte mult de constientizarea acesteia. O partida de sex cu durata normala este cea in care ambii parteneri au posibilitatea de a ajunge la orgasm, sau chiar de a atinge orgasmul simultan. In momentul in care ejacularea are loc la scurt timp dupa inceperea penetrarii, se instaleaza un sentiment de frustrare nu numai asupra barbatului dar si asupra femeii, iar cateva experiente cu un asemenea rezultat pot duce chiar la scaderea libidoului si a atractiei fata de partener.

Beneficiile partidelor de sex prelungite sunt demonstrate stiintific, imbunatatind considerabil starea de sanatate, de asemenea relatia de cuplu este stimulata printr-o viata sexuala sanatoasa.